Restaurace 

…Pak jsme navštívily místní restauraci a to byl gastronomický zážitek. Skvělé jídlo, no prostě nebe v hubě. Další výborná. Pan číšník – super chlápek – skvěle poradil…

Renáta

…Obsluha restaurace, recepčních i úklidu byla více než ochotná i sympatická. Snídaně i jídlo v restauraci bylo vždy chutné a perfektně připravené…

Alena

Super hotel a restaurace s poctivou kuchyní – mohu jen doporučit....

Tomáš

…vynikající kuchyně a neskutečně přátelský a kompetentni personál…

Denisa

Hotel Frankův dvůr leží uprostřed jihočeské přírody nedaleko Jindřichova Hradce, což dokonale využíváme v naší kuchyni. Podstatou všech našich pokrmů je čerstvost a lokální produkce. Právě díky tomu si u nás vychutnáte skutečný gurmánský zážitek, který potěší i ty nejnáročnější hosty.

Výtečná česká kuchyně

Frankův dvůr nabízí dvě samostatné restaurace: hotelovou restauraci s kapacitou 56 míst a letní terasou pro 40 osob, a snídaňovou restauraci s kapacitou 44 míst. Obě restaurace jsou ideální také pro soukromé akce, oslavy nebo firemní setkání.

Ať už si chcete dopřát dobře načepovanou Plzeň 12°, nebo dáváte přednost kvalitnímu vínu, naše restaurace vás nezklame. Vinný lístek nabízí především vybraná vína od menších, osobitých vinařů z jižní Moravy a Francie.

Farma Terezský dvůr – kvalita z naší vlastní produkce

Naši restauraci zásobuje mimo jiné farma Terezský dvůr, jejíž historie sahá až do roku 1770, kdy ji založil rod Černínů. Farma se rozkládá na ploše přesahující 120 hektarů lesů, rybníků a polí. Původně sloužila jako dvorní statek a zdroj kvalitních surovin pro zámeckou kuchyni a okolní panské domy.

Všechna zvířata na farmě jsou ve volném chovu a vykrmována pod přísným dohledem, bez použití velkochovatelských krmných směsí. Díky tomu dosahují jateční hmotnosti pomaleji, což zásadně pozitivně ovlivňuje chuť a kvalitu masa.

Pouze z čisté přírody vám můžeme nabídnout skutečně „čisté“ a zdravé maso a suroviny.